Adverteren

Mensen die ervoor gekozen hebben om te adverteren op mijn websites zijn erg tevreden tot nu toe:

Enkele quotes uit ontvangen emails:
– Allereerst wil ik je zeggen dat de advertentie die het afgelopen jaar op de website gestaan heeft zeker tot alle tevredenheid is geweest! Er hebben verschillende mensen op gereageerd. Bedankt daarvoor! Ik zou de advertentie graag, als het mogelijk is natuurlijk, nog met een jaar verlengen.

– Ik ben zeer tevreden en wil daarom voor een jaar verlengen.

– Ik heb toch jaarlijks een flink aantal klanten die mijn opvang vinden via jouw website. Graag zou ik dan ook de advertenties verlengen.

– Alles is dik in orde, het lijkt ook qua websitebezoeken goed te werken.

Kosten per maand:

2.50 euro

Wat krijgt u hiervoor ?

– U bepaald zelf welke informatie vermeld wordt.
– Extra gegevens vermeld zoals; een foto, contact gegevens en extra informatie.
– Uw melding staat bovenaan de betreffende pagina
– Uw vermelding ook in 2 andere naburige steden (naar keuze) bovenaan.
– Een vermelding op de provincie-pagina.
– Uw eventuele vermelding op www.dierenpensions.org wordt gratis in advertentiemelding omgezet.

De website heeft momenteel ruim 3000 bezoeken per maand en de kosten zijn dermate laag, dat het al lonend is als u tijdens 1 jaar adverteren, 1 aanmelding krijgt via deze website.
Wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Alle plekken bezet?, dan kunt u zichzelf aanmelden voor de wachtlijst voor de betreffende stad.
De beoordelingen blijven te allen tijde onafhankelijk en kunnen niet beïnvloed worden door te adverteren op deze website !

Wilt u adverteren, stuur dan een email met de foto die u wilt plaatsen, de extra informatie die u graag vermeld wilt, voor hoe lang (per jaar) en in welke steden, naar info@kattenpension.org. Uiteraard kunt u hier ook uw vragen naar toe emailen.

Resultaat:
In de volgende link kunt u zien hoe bij de website van mijn eigen (honden!)opvang, die ik bij verschillende sites heb aangemeld ter vergelijking, 63% van de totale bezoeken vanaf deze website komen. En slechts 9% van de nr 2 website, gevolgd door de rest.

Analytics Hondenopvang verwijzing 20130701-20130731

Daarnaast hebben de opvangen met een advertentiemelding minimaal meer dan 2* zoveel geïnteresseerde bezoekers voor hun website (dan bv de nr2 melding), tot zelfs 4 keer meer dan de basisvermeldingen onderaan de pagina.
Ook het hebben van goede beoordelingen heeft ditzelfde effect.

Heeft u daarentegen een advertentiemelding en goede beoordelingen (zoals het voorbeeld onderaan deze pagina) dan is het aantal geïnteresseerde bezoekers 3 tot 4* zoveel als de nr2 (basis)vermelding en zelfs 6 tot 7* zoveel als de basisvermelding onderaan de pagina.
Het is dus zeer lonend om u op deze website goed te presenteren !