Doelstelling Website

Doelstelling van de Website:

Het doel van deze website is om mensen makkelijker een keuze te kunnen laten maken uit een kattenpension/opvang. Om elk kattenpension/opvang op deze website te vermelden voor maximale keuzevrijheid, zodat de kans groot is dan er een tussenzit die aan de wensen van de websitebezoeker voldoet.
Duidelijke informatie geven over de verschillende mogelijkheden die er voor de katten en hun baasjes zijn. Hierdoor kan men beter geschikte opvang vinden die past bij de behoeften van de hond.

Tevens zal ik proberen een positieve invloed te hebben op de kwaliteit van kattenpensions/opvang in het algemeen. Dit door mensen de gelegenheid te geven de kattenpensions/opvang te beoordelen om zo andere bezoekers te attenderen op de goede (of slechte) kattenpensions. Die dan een positief effect zullen hebben op het welzijn van hun clientèle. Hierbij zal ik proberen de beoordelingen zo goed mogelijk te beoordelen op echtheid, nep-beoordelingen verwijderen en de kwaliteit hiervan proberen te bevorderen zodat bezoekers er echt wat aan hebben.

M.a.w. Door maximale keuzevrijheid en optimale informatievoorziening een betere match tussen kat en opvang te bewerkstelligen en de kans op een negatieve ervaring voor de kat tot een minimum te beperken. Zo zal het welzijn van katten in het algemeen positief beïnvloed worden.