Meest recente beoordelingen


Zoekt u de beoordelingen van een specifiek pension/opvang ?
Klik dan op de link “beoordelingen” die bij de vermelding van die betreffende pension/opvang staat. Hier leest u dan alle beoordelingen van dat pension. Als er beoordelingen zijn geplaatst dan ziet u altijd de bovenste 2 gedeeltelijk al bij de vermelding staan. Staan er geen korte voorbeelden bij, dan zijn er voor dat pension helaas nog geen beoordelingen geplaatst.

Een voorbeeld:

Kattenhotel Dotje, Website.
– Prijs: 10 euro
– Tijden: 11:00-12:00, 13:30-17:00, Zo 11:00-12:00.
– Dieren: Kat, knaag, vogel.
– Plaats: Oudewater, Plattegrond.
Beoordelingen plaatsen en lezen <———

Uitstekend Kattenhotel !! ...

Aug 05, 2014 by Esther Alblas

Uitstekend Kattenhotel !!
...


Al vele malen ben ik, Frits, en mijn vriendje Olly bij Dotje op hotel geweest, zo ook de afgelopen 17 dagen. Er wordt ...

Jun 13, 2014 by Klazina Bijl

Al vele malen ben ik, Frits, en mijn vriendje Olly bij Dotje op hotel geweest, zo ook de afgelopen 17 dagen. Er wordt ...


Kattenpensions 0798886865 pc boutenshove 51 Zoetermeer ZH, 2717vl Nederland 4.9 5.0 15 15 Uitstekend Kattenhotel !! het baasje op vakantie dus Willie mocht ook lekker op vakantie. was het proberen waard met name ook omdat Willie een Diabetes kater is. Hij voelde zich

De laatste 20 beoordelingen op deze website:

Ik heb helaas bij dit pension gewerkt. Er was capaciteit voor zo'n 50-80 honden. In de zomervakantie zaten er soms wel 160 honden. Als je voorbij h

Aug 09, 2015 by oudmedewerker

Ik heb helaas bij dit pension gewerkt.
Er was capaciteit voor zo'n 50-80 honden. In de zomervakantie zaten er soms wel 160 honden.
Als je voorbij het stenen huis loopt (waar je betaalt) zie je links een soort schuur/hok tussen de eerste weides in. Dit wordt in de zomer wel meer dan 50 graden Celcius en er worden gewoon honden geplaatst. Echt heel erg. Die honden drinken zoveel dat er nooit genoeg water voor ze was. Als het baasje de hond onverwachts kwam halen moest er een procedure gevolgd worden om de hond ongezien uit dat hok te halen en vast in een weitje te zetten zodat de eigenaar niets door zou hebben.
In de zomer kun je ook geen rondleiding kijken. De eigenaren mogen niet naar de verblijven kijken omdat deze propvol zitten. Soms wel 6 honden per hok.
Er is een Chihuahua overleden omdat deze bij een te grote hond was geplaatst. Ik plaatste nooit honden omdat ik minder ervaring had en ik was er die middag niet, maar dit zegt genoeg over de medewerkers die er nu nog steeds werken. Ook was er een kat overleden. De andere medewerkers hadden tijdens hun rondes bin de katten niet gezien dat het niet goed ging. Toen ik mijn ronde deed zag ik direct daar het niet goed ging met het beestje, maar toen was het al te laat.
Er was voor mijn tijd ook wel eens een hond ontsnapt die toen al bij de snelweg was. Daarom is het ook een onveilige locatie.
De eigenaar Gerard is erg aardig tegen klanten. Allemaal nep gedoe. Hij deed vaak kwaad naar de dieren als die tijdens de avondronde (die deed hij zelf altijd met 1 medewerker) de honden niet naar binnen wilden. 1x durfde een hond (superschattige oude labrador) niet langs hem. Ging die schreeuwen en greep die de hond hardhandig om naar binnen te gooien. Hartverscheurend.
Ook was een hond een keer heel bang voor onweer en was die buitengelaten. Hij had zn hele pootjes opengehaald aan het luikje.
Het is niet normaal hoe het in de Betuwse Weide eraan toe gaat. Ik hoop altijd dat ze een verrassingsinspectie krijgen en dicht worden gegooid.
Honden die goed met andere honden kunnen, die eigenaten zijn tevreden. Maar als je honden hebt die erg aan mensen gewend zijn, doe die hier niet heen. Niet in de zomer.
meer


En vacances krijgt van mij de volle 5 sterren! Je wordt er hardstikke leuk ontvangen en kunt er van te voren (op afspraak) een kijkje nemen.Het is er

Aug 04, 2015 by Trees de Jong-Feddema

En vacances krijgt van mij de volle 5 sterren! Je wordt er hardstikke leuk ontvangen en kunt er van te voren (op afspraak) een kijkje nemen.Het is er schoon,netjes, er wordt goed op de dieren gelet en geobserveerd,de dieren hebben het er prima naar hun zin en hebben niets te kort.Onze kitten van 12 weken heeft er het afgelopen weekend gelogeerd en heeft het er prima naar zijn zin gehad.Ik kan dit kattenpension voor iedereen aanraden!
meer


Mijn kat is ooit in dit pension geweest en zag er niet uit toen ik haar weer ophaalde. Vies, vettig en ze had geen stem meer over. Helemaal schor van

Jun 30, 2015 by Marjon van Rootselaar

Mijn kat is ooit in dit pension geweest en zag er niet uit toen ik haar weer ophaalde. Vies, vettig en ze had geen stem meer over. Helemaal schor van het krijsen. Veel lawaai door de honden, wat een drama. Nu gaat ze naar Dierenpension Drachten, helemmal geweldig voor poezen!
meer


Een jaar geleden heb ik twee maal in dat jaar mijn twee katten gebracht, de tweede keer begon mijn kater erg te sissen toen hij gebracht werd, voor

May 11, 2015 by Nijenhuis

Een jaar geleden heb ik twee maal in dat jaar mijn twee katten gebracht, de tweede keer begon mijn kater erg te
sissen toen hij gebracht werd, voor mij een teken dat hij het niet prettig had gevonden. Wat ik zelf bemerkte en zeer vreemd vond (understatement) is dat een medewerkster al telefonerend mijn kat oppakte en hem naar binnen schoof in een hok. Ik breng mijn katten er niet meer. Ook hebben zij hun administratie niet op orde.
Mijn tante is al 20 jaar dood maar zij stond nog als klant vermeld!
meer


we hebben onze 2 katten voor een lang weekend, om te proberen of dit bevalt, gebracht, ze lagen beide lekker te slapen/rusten toen we ze kwamen halen

May 10, 2015 by fam. Nikkelen

we hebben onze 2 katten voor een lang weekend, om te proberen of dit bevalt, gebracht, ze lagen beide lekker te slapen/rusten toen we ze kwamen halen dus dan ga ik er vanuit dat ze het naar hun zin hadden, ze waren niet gestrest!! prima toch!!
meer


Onze 4 katten zijn hier na een lange en stresvolle autoreis van 19 uur geweldig goed opgevangen. Eenmaal uit hun kleine reiskooi waren ze direct op hu

Apr 28, 2015 by Anita Kemper

Onze 4 katten zijn hier na een lange en stresvolle autoreis van 19 uur geweldig goed opgevangen. Eenmaal uit hun kleine reiskooi waren ze direct op hun gemak. Enorm dier-en mensvriendelijk pension en bovendien netjes en zuiver. Zou het iedereen aanbevelen.
meer


Overdag niet verwarmd. Nare hokken als nachtverblijf. Kil afstandelijk gehaast ontvangst weinig interesse in de poes. Bij ophalen ook geen goed gevoel

Mar 11, 2015 by Fenny Bovenga

Overdag niet verwarmd. Nare hokken als nachtverblijf. Kil afstandelijk gehaast ontvangst weinig interesse in de poes. Bij ophalen ook geen goed gevoel er over. Voor mijn poes geen goede plek.
meer


Zee r goed pension. Helemaal ingericht om de poezen thuis te laten voelen. Hangmatjes, krabtonnen, fonteintje met stromend water. Veel knusse plekjes

Mar 11, 2015 by Fenny Bovenga

Zee r goed pension. Helemaal ingericht om de poezen thuis te laten voelen. Hangmatjes, krabtonnen, fonteintje met stromend water. Veel knusse plekjes binnen en buiten. Veel persoonlijke aandacht. Nog nooit eerder zoiets gezien, geweldig.
meer


Maar één woord nodig: GEWELDIG

Feb 12, 2015 by Marlijn Sonne

Maar één woord nodig: GEWELDIG
meer


Klazientje heeft het heel erg naar haar zin gehad met alle andere logees. Ze kijkt uit naar haar volgende logeerpartijtje. Enthousiaste eigenaresse me

Jan 04, 2015 by Menno

Klazientje heeft het heel erg naar haar zin gehad met alle andere logees. Ze kijkt uit naar haar volgende logeerpartijtje. Enthousiaste eigenaresse met hart voor de dieren. Top.
meer


Onze katten gaan nu al een paar jaar hierheen (zomervakantie). Prima pension. Katten zijn rustig, schoon en hebben het blijkbaar naar hun zin gehad al

Nov 21, 2014 by Anja

Onze katten gaan nu al een paar jaar hierheen (zomervakantie). Prima pension. Katten zijn rustig, schoon en hebben het blijkbaar naar hun zin gehad als we ze ophalen. Nog nooit vlooien of (nies)ziekte gehad.
meer


Op deze manier wil ik jullie bedanken voor het opvangen van mijn twee katten. Ze hebben het prima naar hun zin gehad en zagen er goed uit bij terugkom

Aug 29, 2014 by Gwen

Op deze manier wil ik jullie bedanken voor het opvangen van mijn twee katten. Ze hebben het prima naar hun zin gehad en zagen er goed uit bij terugkomst! Naast de nodige persoonlijke aandacht was er ook regelmatig een borstel over heen gehaald, heel erg fijn! Ze hebben rustig kunnen wennen bij aankomst en konden gelukkig ook samen blijven tijdens de vakantie. Goed geregeld bij jullie, Bedankt en tot volgend jaar!
meer


Sinds november trotse bezitters van Sissel. Een simpele rode Europese korthaar. Maar goud voor ons. Wij houden nogal van vakantie en weekendjes weg du

Aug 26, 2014 by Mireille

Sinds november trotse bezitters van Sissel. Een simpele rode Europese korthaar. Maar goud voor ons. Wij houden nogal van vakantie en weekendjes weg dus we moesten op zoek naar een goed kattenpension. Heel internet afgezocht, tja en als je dan op de site van Wel voor de poes komt ben je al verkocht en na een bezoekje wil je eigenlijk niks anders meer. Wat een heerlijk schoon verblijf en wat een heerlijke rust hangt er, ondanks dat het vol was tijdens mijn eerste bezoek. Onze Sissel is nu al drie keer bij Maud geweest. En met haar expertise, geduld, aandacht en heel veel liefde is Sissel er nu bijna net zo stoer als thuis ;)) Kortom, een pension waar je kat echt de aandacht krijgt die hij of zij verdient.
meer


Wij zijn ons letterlijk rot geschrokken toen we onze poes weg brachten naar Abbenes. Het stonk er vreselijk, blijkbaar had het personeel het te druk m

Aug 19, 2014 by Silvia

Wij zijn ons letterlijk rot geschrokken toen we onze poes weg brachten naar Abbenes. Het stonk er vreselijk, blijkbaar had het personeel het te druk met een zieke hond die bloed overgaf en liepen er katten los terwijl de ramen openstonden. Het lawaai was overweldigend waarbij vooral het afschuwelijke gekrijs van een hond ons opviel. Nadat erna twintig minuten eindelijk iemand kwam en ik mijn zorgen uitsprak gaf zei aan dat het pension net open was en ze nog niet helemaal op orde waren, maar we mochten wel even zien waar de poes terecht zou komen. We werden door de rotzooi heen geloodsd en kwamen bij een klein overvol stinkend kattenverblijf. Een uitenruimte was er niet want daar waren nog onderhandelingen over met de eigenaar van het pand. Ik was woest hier gaat mijn kat niet heen dus, als alternatief werd er een andere locatie met buitenruimte aangeboden. Hier zijn we toen met lood in onze schoenen naartoe gereden. Ok de ruimte was schoon op een kwak kattenbraak na en er was een buitenkennel. Onze poes werd direct in de grote ruimte gezet met de andere katten wat ik vreemd vond maar er waren gewoon geen aparte lege ruimtes meer alles zat vol. Met een enorme twihfel vertrokken. Na twee weken de poes gehaald, we kregen haar terug met medicatie voor pijnbestrijding. Ze had volgens de dierenarts namelijk beginnnende katteniesziekte en dit was om de pijn te verzachten. Heel vaag, eenmaal thuis wilde ze alleen maar eten en slaen. Het dier was volledig uitgeput. Ik ben er niet over te spreken, de kosten zijn tien euro per dag dan mag je toch wel iets verwachten, zo kan ik ook geld verdienen. Nog even tot slot: locatie amsterdam was schoon en overzichtelijk maar ik ben me echt te pletter geschrokken van locatie abbenes. Verder vond ik het heel vaag dat mijn poes medicatie krijgt tegen chronische reuma terwijl ze niets mankeert maar goed ik ben geen dierenarts. De dames konden ook niet vertellen hoe lang zij dit moest krijgen. Ik heb het niet meer gegeven en er is niets aan de hand. Een heel verhaal maar ik wilde het graag kwijt want ik ben er echt ziek van geweest!
meer


Afgelopen zaterdag heb ik mijn kater Rider opgehaald na 1,5 te hebben gelogeerd bij Els. Ik vond het best wel heel spannend, want Rider is niet de soc

Aug 19, 2014 by Jolanda

Afgelopen zaterdag heb ik mijn kater Rider opgehaald na 1,5 te hebben gelogeerd bij Els. Ik vond het best wel heel spannend, want Rider is niet de sociaalste kat. Hij is gek op mensen en op aandacht en deelt graag knuffels uit, daarentegen is hij erg terughoudend naar soortgenoten. Ik was er ook van overtuigd dat Rider wel alleen zou komen te zitten. Maar ik bleek het helemaal mis te hebben! Rider bekeek zijn soortgenoten op een afstand, maar deed ze geen kwaad. Elke dag werd hij steeds een stukje vrijer en had het vertrouwen in Els binnen no-time. Tijdens het schoonmaken van het verblijf, sprong Rider met regelmaat in haar nek(tja, gekke gewoonte van de turkse angora's en doen ze alleen maar bij mensen die ze vertrouwen) en "reed" zo mee tijdens haar dagelijkse werkzaamheden. Onze Rider heeft het prima naar zijn zin gehad tijdens onze vakantie, en Els heeft er een vriendje bij! Volgend jaar komen we zeker weer! Lieve groet, Jolanda en een knuf van Rider ;-)
meer


Wij brengen al 3 jaar onze katten bij Het Kattengeluk en zijn zeer tevreden. Heel netjes en schone omgeving met voor iedere kat een eigen nachtverblij

Aug 19, 2014 by M. Nijs

Wij brengen al 3 jaar onze katten bij Het Kattengeluk en zijn zeer tevreden. Heel netjes en schone omgeving met voor iedere kat een eigen nachtverblijf, waarin hun bak en slaapgelegenheid is en waar ze hun eten krijgen. Zo is goed na te gaan of alles goed gaat met de kat. Niet zo grootschalig. Zeker geschikt voor raskatten. Zeer tevreden.
meer


Fijn pension. De kattenkamers zagen er superschoon en netjes uit. Elke keer als we er kwamen. Het personeel is altijd vriendelijk en behulpzaam. Onze

Aug 15, 2014 by Marian

Fijn pension. De kattenkamers zagen er superschoon en netjes uit. Elke keer als we er kwamen. Het personeel is altijd vriendelijk en behulpzaam. Onze Storm had dieetvoeding en medicijnen nodig. Dat was allemaal geen enkel probleem. Het is fijn dat er meerdere ruimtes voor de katten zijn, zodat ze niet in al te grote groepen bij elkaar zitten. Enige minpuntje wat we kunnen bedenken, is dat de kattenkamer die we hadden binnen misschien iets groter zou kunnen. Daar staat dan weer tegenover dat alle kattenkamers zijn aangesloten op eigen buitenruimte waar de dieren heerlijk een frisse neus kunnen halen.
Het pension is gelegen in hetzelfde gebouw als het dierenasiel. Wij hebben daar 3 van onze katten vandaan en zij doen uitstekend werk. Wij vonden het dan ook een mooie bijkomstigheid dat we met onze bijdrage aan het pension meteen het asiel een financieel steuntje in de rug konden geven. :-)
meer


Een goed logeeradres voor uw poes! Al je wensen zijn bespreekbaar en Jannie houdt je poes vooral in het begin goed in de gaten. Ik laat Sammy met een

Aug 15, 2014 by Manon Smit

Een goed logeeradres voor uw poes!
Al je wensen zijn bespreekbaar en Jannie houdt je poes vooral in het begin goed in de gaten.
Ik laat Sammy met een goed gevoel daar achter.
meer


Uitstekend Kattenhotel !! het baasje op vakantie dus Willie mocht ook lekker op vakantie. was het proberen waard met name ook omdat Willie een Diabe

Aug 05, 2014 by Esther Alblas

Uitstekend Kattenhotel !!
het baasje op vakantie dus Willie mocht ook lekker op vakantie.
was het proberen waard met name ook omdat Willie een Diabetes kater is. Hij voelde zich helemaal op zijn gemak en met de andere vreemde katten voor hem ging het ook prima.
ze krijgen hier fantastische zorg en hebben volle aandacht voor alle dieren.
het zijn allemaal Toppers !!!!
meer


Onze 2 katten hebben hier gelogeerd tijdens onze vakantie en volgens mij hebben ze het prima naar hun zin gehad. Voor ons was het de eerste keer maar

Jul 26, 2014 by Danielle H.

Onze 2 katten hebben hier gelogeerd tijdens onze vakantie en volgens mij hebben ze het prima naar hun zin gehad. Voor ons was het de eerste keer maar zeker niet de laatste keer. Wij zijn heel tevreden over dit pension
meer


Kattenpensions 0798886865 pc boutenshove 51 Zoetermeer ZH, 2717vl Nederland 4.9 5.0 15 15 Uitstekend Kattenhotel !! het baasje op vakantie dus Willie mocht ook lekker op vakantie. was het proberen waard met name ook omdat Willie een Diabetes kater is. Hij voelde zich